Opbevaring

Opbevaring og lagerhotel i Vordingborg og Nykøbing Falster

Opbevaring og lagerløsninger

Sydflyt er din pålidelige partner inden for opbevaring, uanset dine behov. Vi tilbyder et omfattende udvalg af opbevaringsløsninger, herunder møbelopbevaring, arkivstyring og eget lagerhotel med møbel opbevaring i Vordingborg og Nykøbing Falster. Vores møbelopbevaringsfaciliteter er designet til at beskytte dine værdifulde møbler og ejendele mod skader, støv og miljøpåvirkninger. Med vores omhyggelige opbevaringsløsninger kan du stole på, at dine møbler er i sikre hænder, uanset om det er midlertidigt eller langvarigt. 

Vi har stor erfaring i at flytte arkiver. Vi pakker ned og sætter op, så kunden får et arkiv, der fungerer, når vi afslutter opgaven. Og så holder vi også styr på arkvierne, imens vi flytter dem, så de kan bruges hele tiden. Bl.a. bruger Sygeforsikringen Danmark os til at styre flytning af deres arkiver.

Har du special opgave så har du fundet den rigtige side, der er ikke det vi ikke kan.

På vores lagerhotel har vi en logistik løsning, så kunderne kun skal ringe til os, når de har behov for at få et skrivebord ud på kontoret. Vi ved, hvad der er på lager og indkøber nyt, hvis det er nødvendigt. Denne løsning benyttes bl.a. af kommuner.

Du kan rolig overlade det hele til os, vi har stor erfaring i at pakke, flytte og sætte op igen.

Vi kan ...

SYDFLYT - Flytning, transport og opbevaring i hele Danmark.
Kontakt

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.