Om Sydflyt

Vi flytter og transporterer for dig

Mere end 30 års erfaring indenfor flytning og transport

Vi har mere end 30 års erfaring inden for flytning og transport. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os, og vi stræber altid efter at finde en løsning, der bedst gavner vores kunder. Vi har et omfattende netværk til transport og flytninger over hele verden.

Vores værdier er baseret på, at vores kunders behov er af største betydning, og at vores kunder kan stole trygt på vores samarbejde. Vi er dækket af Fragtføreransvarsforsikring og Bakseforsikring. Derudover er vi godkendt til at transportere sikkerhedsmakuleringspapir.

Vi har styr på tingene – vores ansatte får løn i henhold til overenskomst, og vores biler er godkendt og vedligeholdt. Vi har alle de nødvendige forsikringer, der kræves for at drive en flytteforretning.

Selvom vi måske ikke er de billigste på markedet, kan du have tillid til, at du som kunde er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. Desværre ser vi ofte, at folk kun fokuserer på prisen, uden at tage højde for den nødvendige beskyttelse.

Sydflyt er specialiseret i flytning og transport både for erhvervslivet og private. Vi håndterer arkivflytninger, tilbyder lagerhoteller med logistikløsninger og opbevaring af møbler. Vores tjenester dækker hele Danmark samt det europæiske udland.

Du kan trygt overlade alt til os – vi har omfattende erfaring med at pakke, flytte og genopstille, og vi ved hele tiden, hvad der er i de forskellige kasser.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger, er du meget velkommen til at kontakte os.

SYDFLYT - Flytning, transport og opbevaring i hele Danmark.
SYDFLYT - Flytning, transport og opbevaring i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud

Fordi gennemsigtighed er vigtigt ...

Vi forstår vigtigheden af klarhed og gennemsigtighed i vores tilbud. Derfor tilbyder vi en unik service: En gratis og uforpligtende besigtigelse af din bolig, hvor vi præcist vurderer din opgave og giver dig en fast pris. Vores tilbud er vores ord, og vi har aldrig krævet ekstra betaling, når opgaven er udført.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at få en idé om omkostningerne, så hvis du ønsker en vejledende pris på din opgave, kan du udfylde vores formular her. Efter en grundig gennemgang vil vi fremsende en cirka pris på opgaven. Hvis du ønsker en pris, der er bindende og gælder i sidste ende, er vi klar til at komme ud og se din bolig.

Vi tror på ærlighed, og vores uforpligtende tilbud er en del af vores forpligtelse til at give dig den bedst mulige service. Vores mål er at gøre din flytning eller transport så problemfri som muligt, fra start til slut. 

Kontakt

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.